O nama

Pozovite nas

+381 (0)27 321 069

Mi i naša vizija

Stručnost, posvećenost i odgovornost

Preduzeće KONUS-S D.O.O. osnovano je 2004. godine u Beogradu od strane firme Konus Konex d.o.o. iz Slovenskih Konjica, Slovenija baveći se distribucijom proizvoda Konus Konex-a i to TIPI TOP programa za domaćinstvo na tržište Republike Srbije. Do 2008.godine, sedište firme je bilo u Beogradu, kada je firma preseljena u Prokuplje.

2008.godine, KONUS-S D.O.O., je preseljena u Prokuplje, gde funkcioniše zajedno sa sestrinskom firmom PDP IFP „Nikodije Stojanović Tatko“  i nastavlja sa delatnošću pakovanja i distribucije proizvoda iz TIPI TOP programa osvajajući i tržišta Makedonije, Kosova i Metohije i Bosne i Hercegovine.

2011.godine KONUS-S D.O.O. se širi i otvara se nov pogon, pogon tkačnice. Preduzeće nastavlja svoju ekspanziju i beleži permanentni rast svih parametara poslovanja. Osvajamo nova tržišta – Češka, Mađarska, Rumunija, Bugarska, Poljska, SAD itd.

2013. godine dolazi do reorganizacije u okviru Konus grupe i pogoni proizvodnje i konfekcioniranja filtera, pogon valjanog filca i pogon iglanog filca, koji su do tada funkcionisali u okviru firme PDP IFP  „Nikodije Stojanović Tatko“ sada postaju deo Konus-S-a. 

Time je zaokružen proizvodni proces po principu – „Od vlakna do gotovog proizvoda.“

Stručnost, posvećenost i odgovornost

Zahvaljujući našem decenijskom iskustvu uvek Vam možemo pomoći savetima u donošenju važnih odluka. Stručnost, posvećenost i odgovornost su naše strateške osnove u pregovorima sa mušterijama. Izuzetno veliki broj zadovoljnih mušterija su naša najbolja preporuka. Raspitajte se za nas!

Brojevi govore za nas

0 +
Zadovoljnih klijenata
0
Godina sa Vama
0
Sopstvenih proizvoda

Naš stručni tim stoji uvek na raspolaganju sa jednim ciljem – pružiti najbolju uslugu i najbolji proizvod ka postizanju zajedničkog cilja! To možemo da garantujemo dugogodišnjim iskustvom…