Naši proizvodi

pozovite nas

+381 (0)27 321 069

Naši proizvodi

Osluškivali smo potrebe naših kupaca i napravili linije naših brendova!!

Kompanija se kvalitetom svojih proizvoda razlikuju od konkurencije i od proizvođača koji ne ispunjavaju propisane standarde kvaliteta. Kvalitet je pre svega oznaka lidera, i njegovog nastajanja da ga održi i unapređuje od sirovina do gotovog proizvoda.

Program za čišćenje – širok asortiman cenovno najpovoljnijih proizvoda za vrhunsko čišćenje. Saznaj više.

Filtracioni materijali u rolnama i gotovi filteri za prostorsku fitraciju. Saznaj više.

Valjani (vuneni) filc – proizvodimo u raznim dimenzijama i raznim oblicima – u rolnama, pločama, trakama, kolutovim. Saznaj više.

Naše tkanine se koriste kao filterski materijali za industrijsku filtraciju i izrađujemo ih od različitih vrsta prediva. Saznaj više.

Konus-S proizvodi sirok spektar proizvoda za čišćenje namenjenih za profesionalnu upotrebu,automobilsku industriju i šire potrošačkom tržištu. Kao proizvođači,pratimo potrebe i zahteve naših kupaca – štampanje pod sopstvenom robnom markom, štampanje materijala u različitim bojama, sečenje i pakovanje gotovih proizvoda. Naši proizvodi su dostupni u velikim rolnama i u manjim rolnama za dalje sečenje.

Konus-S DOO je preduzece koje od maja 2013 radi I program filtracije uglavnom koristeci materijale iz Slovenije.Gotove aplikacije filtera su iz domena industrijske,prostorske I tecne filtracije.Konus-S DOO je za sada ovladao proizvodnjom nekih materijala prostorske filtracije,dok je proizvodnja materijala za industrijsku filtraciju u blizoj perspektivi.

Proizvodi od valjanog filca koriste se u namenskoj i teskoj industriji (vojna industrijia, lakirnice, valjaonice bakra i aluminijuma,fabrikama bele tehnike, stamparijama,termoelektranama, pekarama, zeleznicama…)

Mi smo proizvođači različitih vrsta tkanina za industrijsku upotrebu.

Naše tkanine se koriste kao filterski materijali za industrijsku filtraciju i izrađujemo ih od različitih vrsta prediva: PES,PAN,PP,BW,PES/PAN itd.

Stojimo Vam na raspolaganju.

Zahvaljujući našem decenijskom iskustvu uvek Vam možemo pomoći savetima u donošenju važnih odluka. Stručnost, posvećenost i odgovornost su naše strateške osnove u pregovorima sa mušterijama. Izuzetno veliki broj zadovoljnih mušterija su naša najbolja preporuka. Raspitajte se za nas!